در قانون کار و قرارداد کار توسط (200 امتیاز)
فردی قراردادکار معین انتظامات مدت دارد جزو گروه کاری ۵ و اکنون به کار اداری با گروه ۶منتقل شده است

ایا باید قرارداد جدید و ابلاغیه به شخص داده شود با افزایش حقوق ، یا اینکه لازم نیست و قرارداد انتظامات باید ادامه یابد و قراردادهای اینده هم انتظامات خواهد بود؟

ایا تخلفی محسوب میشود؟ با توجه به اینکه اداره نیمه دولتی است،
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت تغییر پست یا شغل ، بایستی فرد مورد نظر در گروه مناسب آن شغل تطبیق داده شود.