در سختی کار و مشاغل سخت توسط (200 امتیاز)
فردی به کار انتظامات با گروه کاری ۴مشغول بکار بوده باسابقه ۹ سال بیمه مشاغل عادی و ۶ سال مشاغل انتظامات،

 ایا در اینده سابقه مشاغل سخت ایشان محفوظ خواهد بود برای ارفاق سنوات یک و نیم سال به ازای هر یکسال شغل نگهبانی یاخیر؟

سوال دوم: اخیرا این شخص به کار غیر نگهبانی گمارده شده، ولی قراردادهای ۶ماهه کار معین انتظامات همچنان با ایشان بسته میشود ایا همچنان جزو مشاغل سخت است با توجه به ادامه قرارداد انتظامات یا اینکه چون بکار غیر شیفتی اداری منتقل شده مشاغل سخت دیگر برای ایشان ادامه نخواهد داشت؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اولاً تشخیص سخت و زیان آور بودن شغل با کمیته مربوطه می باشد و تا جایی که بنده اطلاع دارم شغل نگهبانی جزو مشاغل سخت محسوب نمی شود.

ثانیاً در صورت تأیید شغل نگهبانی به عنوان سخت و زیان آور ، هیئتی از تأمین اجتماعی جهت بررسی صحت و سقم اشتغال به کار کارگر در شغلی که در لیست بیمه منظور شده ، به کارگاه مراجعه می کنند و بایستی مدارک و مستندات لازم از سوی کارفرما ارائه شود.