در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (5,180 امتیاز)

اگر كارگري تا روزسه شنبه كاركند و روزچهارشنبه مرخصي بگيرد .

الف) اگر شنبه هفته بعد نيز مرخصي باشد آيا پنجشنه و جمعه جزو  مرخصي وي منظور ميگردد يا خير؟

 ب) اگرشنبه در محل كارخود حاضر گردد  آيا پنجشنبه و جمعه مورد ذكرجزو مرخصي محاسبه ميشود يا خير؟

لازم به توضيح است كه ساعت كارروزانه 8.48 دقيقه منظورميشود و ماهانه 18.33 ياعت به بستانكاري مرخصي پرسنل افزوده ميگردد

مربوط به این سوال:  آيا روش محاسبه نوبت کاری 22.5 % از حقوق محاسبه می باشد

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
منظورازاحتساب چهارروزجمعه جمعا یک ماه بدین سبب میباشدکه اگرکارگری ازاول ماه تاپایان ماه مرخصی استفاده نمایدچهارجمعه ای که دران واقع است جز مرخصی میباشدلذامرخصی استحقاقی  خالص26روزی کاری است وایام هفتگی ،تعطیل رسمی که بین روزهای مرخصی واقع گرددجزاین 26 روزمحاسبه نمی گردد