در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
ایا روزهای تعطیل رسمی در مرخصی استعلاجی جز مرخصی استعلاجی  حساب میشه .

کسی که دو ماه استعلاجی داره چه مزایایی را باید کارفرما پرداخت کنه وچه مزایایی راتامین اجتماعی.
حقوق روز های تعطیل به عهده کیست اصلا تعلق میگیره باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

خیر محسوب نمی شود با ستناد ماده ۷۴ قانون کار ایام استراحت پزشکی با تایید سازمان تامین اجتماعی جزو سابقه کار کارگر محسوب می شود وپرداخت غرامت دستمزد ایام مرخصی استعلاجی ومزد روزهای تعطیل مابین استراحت پزشکی به عهده سازمان تانین اجتماعی می باشد