در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
بنده سه روز استعلاجی از اورژانس بیمارستان بعثت گرفتم بابت خونریزی سرم و بخیه
حالا شرکت میگه هیچ تعهدی در قانون برای پرداخت حقوق این 3 روز ندارد
خواستم ببینم روال قانونی به چه شکل هست؟ اگر شرکت موظف به پرداخت است بند قانونی را ذکر بفرمایید لطفا
1 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
طبق ماده 62 قانون بیمه تامین اجتماعی پرداخت غرامت دستمزد در بیماریهای عمومی که ناشی از کار نباشد از روز چهارم شروع خواهد شد.

همچنین متاسفانه در قانون کار و تامین اجتماعی در خصوص سه روز اول هیچ دستوری که کارفرما را مکلف کند وجود ندارد.