در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
در زمان مرخصی استعلاجی ناشی از حادثه شغلی ایا کارفرما حقوق کارگر را پرداخت می کند ؟حق اولاد و عیدی و بن چطور؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام

پرداخت دستمزد کارگران درایام مرخصی استعلاجی برعهده سازمان تامین اجتماعی می باشد ( تبصره یک از ماده 76 قانون کار). ولی مزایایی ازقبیل عیدی - سنوات - بن و مسکن - حق اولاد و ... با کارفرما خواهد بود