در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

باسلام خدمت استايدمحترم

 چند وقاي است كه دركارگاه ما مشكلي درخصوص نوبتكاري و مرخصي با كارفرما ايجاد شده خواستم شما راهنمايي كنيد.

درشركت ماه ساعت كارسيفت اول از7 صبح تا 19 بعدازظهر و شيفت دوم ازساعت 19 تا 7 صبح ميباشد(12 ساعتي ) ازشنبه تا چهارشنبه 44 ساعت درهفته انجام ميگيرد و بابت پنج شنبه و جمعه كه تعطيلي محاسبه ميشود اضافه كاردزنظرگرفته ميشود.

سوال 1:  حدود 10 سال است كه شركت فعاليت داشته و درصد نوبتكاري كاركنان 22.5% محاسبه مي شده است.(شيفت كارهرهفته طبق ساعت اعلام شده تعويض ميگردد و معمولا هركارگر14 روز درشيفت 1 و 14 روزدرشيفت 2 كارميكند)آيا روش مجاسبه 22.5 % درست محاسبه ميشده يا خير؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

  1. اگر چهارشنبه و شنبه مرخصی بگیریم آیا پنجشنبه و جمعه جزیی از مرخصی محسوب می شود
  2. اگركسي كل هفته را كاركرد نداشته باشد 5 روز از مرخصي كسر ميگردد يا 7 روز ؟

با تشكر

1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
بلی چنین ساعت کاری درشیفت نوبتکاریش 22/5درصدمحاسبه می شود