در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام مدت ۷سال حق نوبتکاری ۳۵ درصد در حقوقم محاسبه می شد ولی از سال جاری کارفرما میخواهد آنرا به ۱۵ درصد کاهش دهد آیا قانون به کارفرما این اجازه را می دهد؟در کلیه قراردادهای سالیانه قید شده که ۳۵ درصد باشد ولی در قرارداد جدید میخواهند آنرا کاهش دهند.
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - نحوه کار و ساعات کار در اظهارات فوق مشخص و عنوان نگردیده است، الایحال چنانچه ساعات کار حضرتعالی درمحدوده زمانی 22 شب تا 6 بامداد باشد مستحق دریافت مزایای شبکاری بمیزان 35% خواهیدبود( ماده 58 قانون کار). و چنانچه ساعت کار شما به صبح و عصر و شب واقع گردد مشمول دریافت نوبتکاراست.( ماده 56 قانون کار)، ضمن اینکه کارگرانی که بصورت نوبتکار کارمیکنند مستحق دریافت شبکاری نخواهند بود.

لذا درحالت کارکرد عادی ، دلیلی برپرداخت مزایای نوبتکار یا شبکار نخواهد بود مگراینکه بین طرفین قرارداد توافقی شده باشدو یا حسب عرف و رویه کارگاه باشد، بنابراین پرداخت 35% بعنوان نوبتکار فاقدتوجیه قانونی است.