در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده به مدت یک سال در یک شرکت دولتی که کار مستمردارد بدون قرارداد کار کردم. و بعد این مدت از شرکت بیرونم کردن. به اداره کار شکایت کرده و رای به بازگشت به کار دادن. آیا حکم‌من بصورت کار دایم هست یا محدود موقت؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
رای بازگشت به کاربه منزله کاربه شرایط قبل است لذادقت نماییدباانعقادقراردادموقت ممکن است تمدیدی صورت نگیرد