در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
سلام

من کارمند رسمی قطعی آموزش و پرورش بودم

حدود ده سال قبل از کار و تدریس به دلیل غیبت اخراج شدم. البته این مدت در جایی دیگر کار کردم و ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. البته ده سال هم سابقه بیمه در آموزش و پرورش را داشتم. مجموعا بیست سال.اکنون آیا میتوانم و راهی وجود دارد به آموزش و پرورش برگردم؟ آیا بعد از اخراج از اداره دولتی امکان بازگشت به آن اداره هست ؟

با تشکر و سپاس
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

بر فرض وجود داشتن چنین امکانی مبنی بر بازشگت به کار جنابعالی، قطعا با این فاصله زمانی دراز مدت خواسته بازگشت به کار شما اساساً مسموع نیست و قابلیت استماع ندارد. با تشکر از همراهی شما.