در بازنشستگی و مستمری توسط
آیا استفاده از تبصره ١ ماده ١٠٣ قانون مدیریت و قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت مصوب ١٣٨۶ به طور همزمان امکان پذیر است؟
1 پاسخ
توسط
استفاده از مزایای تبصره ١ ماده ١٠٣ قانون مدیریت خدمات کشوری و آیین نامه اجرایی قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت موضوع تصویب نامه شماره ٢١٣١٩١ /ت ٣٨۴٣۴ ک مورخ۲۷/۱۲/۱۳۸۶ کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیات وزیران به طور همزمان مجوزی ندارد.