در بازنشستگی و مستمری توسط
نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی در اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
حقوق بازنشستگی کارمندانی که از تاریخ ۱/۱/۱۳۸۸ به بعد با ٣٠ سال سابقه خدمت دولتی و یا به استناد آیین نامه اجرایی قانون بازنشستگی پیش از موعد بازنشسته می شوند کماکان براساس میانگین حقوق و مزایای دو سال آخر خدمت آنان محاسبه می گردد. ضمناً بر اساس ماده ١٠٧ قانون مدیریت خدمات کشوری خدمت مازاد بر ٣٠ سال در پرداخت پاداش پایان خدمت موضوع این قانون قابل احتساب نمی باشد.