در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نحوه کسر پس انداز کارمندان دولت در اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
تا تعیین و اصلاح مقررات جدید در تطبیق با احکام و الزامات قانون مدیریت خدمات کشوری ، نحوه محاسبه ٣۵ % حداقل حقوق مبنا موضوع ماده یک قانون نظام هماهنگ پرداخت بابت پس انداز کارمندان دولت در سال جاری کماکان براساس ماده ۵ آیین نامه اجرایی قانون تشکیل حساب پس انداز کارمندان دولت با اعمال ضریب ۶٠٠ ریال سال جاری ضربدر عدد مبنای موضوع حداقل حقوق مبنای ماده یک قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت ۴٠٠ تعیین می گردد که مجموع سهم مستخدم و سهم دولت در سال جاری ٨۴٠٠٠ ریال می باشد.