در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده درکارگاه خبازی بعنوان شاطرکارمیکردم وقرارداددائمی داشتم وبعدازگذشت 80روزبنده رااخراج کرداداره کارچون زیر3ماه کارکردم بازگشت بکارندادوکارفرمای بنده دراداره کاربامن درگیرشدوکتکم زد

ایا بامن تفاصیرمیتوانم اعتراض کنم وبازگشت بکاربگیرم؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه شما قرارداد دائمی داشته باشید ، کارفرما بدون عذر موجه نمیتواند شما را اخراج کند. ولی در نهایت تشخیص بازگشت بکار با هیات ها تشخیص و حل اختلاف است.