در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
میخام بیمه بیکاری بگیرم رای بازگشت به کار بود حق السعیم را گرفتم ولی بیمم را هنوز نریخته بحساب بعد از ۱۰ ماه به نظرتون چیکار کنم میتونه بره اعتراض بزنه و نریزه تکلیف بیمه بیکاریم چی میشه
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید به واحد اجراییات شعبه مراجعه وپیگیری  نمایید چرا اجراییات کارفرما را وادار به پرداخت اعمال ماده ۱۴۸قانون کار نماید لذا اگر از کار بیکار شدید تقاضای بیمه بیکاری بنمایید وشعبه تامین اجتمایی کارفرما را وادار به پرداخت حق بیمه مینماید...ایمانی