در قانون کار و قرارداد کار توسط (420 امتیاز)
با حکم حل اختلاف بازگشت بکار گرفتم کارفرما تو اداره کار گفت که تو شرکت مراجعه نکردم با وجود حق السعی دادن اداره کار به من و شکایت دوباره برای بقیه حق السعیم حالا  اداده کار میگه یا میای قرارداد ۲ ماه با شرکت میبندی یا ترک کار تا مینویسم به نظرتون چیکار کنم مگه قانون نمیگه کسی که قرارداد نداره کارگر رسمیه اصلا شاید اون مامور اداره کار از کارفرما رشوه گرفته لطفا راهنمایی کنید   با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
تحت هیچ عنوان کارمندان اداره کار به این موضوعات ورود پیدا نمیکنند.وکارگر هیچ اجباری به تنظیم قرارداد ندارد.