در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (420 امتیاز)
سلام و خسته نباشید کارفرمام بیمه دوستم را با توجه به رای قطعی اداره کار و پیامک تامین اجتماعی مبنی بر وصول اونم چند روز بیمه که برا بیمه بیکاریم کم داره را نمیریزه بحساب و لجبازی میکنه بیمه هم گفت شاید تا یکسال دیگه کارفرما نخواد بحساب بریزه و الان با توجه به رای حل اختلاف که اونم اگه قطعی شد نشا تامین اجتماعی قبول کنه و منا به این اطاق و پایین و بالا بردن نبره و انگار که رای اداره کار براشون ارزش نداره الان حدود دو ماهه که بعد از رای قطعی و پیام اداره کار گیره و بیمه میگه شاید تا یکسال طول بکشه و باید از اجرائیات استفاده کنی اخه یکی نیست

بگه من الان بیمم را میخوام نه یکسال دیگه اللن لازمش دارم یعنی تو ایران قانونی نیست که حق من پایمال نشه چرا همه جا کارفرما برندس اونم بخاطر اشتغال بابا کدوم اشتغال داره همه نیروها را جدید میکنه که کار دستش باشه هر وقت خواست حقوق بره ایا این درسته شرمنده یکم زیاد شد ولی اگه راهی هست بهم بگید منتظرم راهنماییتون هستم ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با دردست داشتن نسخه اصلی دادنامه صادره جهت دریافت اجرائیه به نزدیک ترین مرکز قضایی مراجعه و اجراییه برای کارفرما دریافت نمائید .

موفق باشید