در سوابق بیمه توسط (420 امتیاز)
سلام
رای اداره کار بابت بیمه ایام بلاتکلیفی گرفتم امروز رفتم بیمه میگه باید سابقتون جمع اوری شه حالا علت این کار چیه و ایا میشه بیمه ایام بلاتکلیفیم را بحساب نریزند یا بگند که به شما تعلق نمیگیره در ضمن مهر قطعیت روی رای خورده
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
در کل برای انجام کارهای سابقه باید کلیه سوابقتون جمع آوری بشه ، به عنوان مثال امکان داره شما در شعبه دیگری دارای سابقه بیمه باشید و با سابقه ادعا شده دارای تداخل باشه