در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام

من بیمه تامین اجتماعی هستم و دفتر چه گرفتم، ولی چندسالی که دفترچم اعتبار نداره و از دفترچه بیمه ارتش استفاده میکنم آیا ایرادی داره؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

طبق قانون استفاده از مزایایی دفترچه صرفا از یک صندوق میباشد لذا بدلیل اینکه در سنوات قبل این موارد بصورت الکترونیکی نبود لذا قابل دسترس برای دو صندوق نمیبود و با الکترونیکی شده و ارتباط صندوق تامین اجتماعی و با صندوقهای دیگر این امر امکان پذیر دیگر نبوده و شعبه مطلع میگرددو یکی از دفترچه ها ابطال و قاغد اعتبار میگردد