در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام،اینجانب یکی از کارکنان رسمی یکی از ارگانهای نظامی بودم که 8 سال سابقه بیمه برام رد شده و غیر ارادی 3 ساله که اخراج شدم،میخواستم در مورد اینکه آیا میتوانم بیمه بیکاری استفاده کنم یا اینکه آیا میتوانم به تامین اجتماعی انتقال دهم وکلا راهنمایی بفرمایید بهترین کار چیست،با تشکر از شما!
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

نیروهای دولتی و نظامی مزایایی بیمه بیکاری ندارند و امکان برخورداری از این خواسته وجود ندارد همچنین انتقال سوابق نظامی به تامین اجتماعی نیز این امکان را برای شما محیا نمینماید چون حق بیمه 3درصد بیمه بیکاری توسط دستگاه شما اخذ و به صندوق تامین اجتماعی منظور نشده است