در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من تحت سرپرستی پدرم هستم و ایشون بازنشسته ارتش هستند. و در نتیجه من زیر پوشش بیمه درمانی نیروهای مسلح هستم.
به تازگی در شرکتی مشغول به کار شدم.
آیا برای اینکه این شرکت برای من بیمه تامین اجتماعی رد کنه، من باید بیمه نیروهای مسلح رو قطع کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
قانوناً از تاریخ اشتغال به کار از تحت تکفل پدر خود خارج شده اید. ممکن است در زمان بیمه شدن کسی متوجه این موضوع نشود؛ اما به هر حال با توجه به پالایش اطلاعات بانک اطلاعات وزارت رفاه و ثبت احوال، این امر قابل پیگیری است.