در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با سن 42 سال و 14سال دو ماه سابقه بیمه در نیروهای مسلح با اجبار بازخریدم کردند  بازگشت به ناجا امگان پذیرنیست؛ و دو سال سابقه بیمه در صندوق روستائیان عشایر  ؛و 8سال سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی دارم؛ اعلان دربلاتکلیفی مانده ام . متاسفانه اگر سابقه بیمه نیروهای مسلح و روستائیان عشایر به تأمین اجتماعی انتقال بدهم مبلغی کلانی 50میلیون به بالا از بنده مطالبه ازتوانم خارج است.

  متاسفانه نیروهای مسلح انتقال سابقه از سایر صندوق های بیمه قبول نمی کند. فقط ادامه بیمه مربوط به خودش قبول میکند.

 ولی امکان ادامه بیمه ازتاریخ شروع جدید بصورت خویش فرما در صندوق نیروهای مسلح وجود دارد ؟

آیا ادامه بیمه در کدام صندوق بازنشستگی با شرایط موجودم بهتره ؟

نیروهای مسلح یا سازمان تامین اجتماعی؟

دچارسردرگمی و بلاتکلیفی شده ام درخواست کمک برای بازنشستگی و رفع بلاتکلیفی دارم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

صنودق نیروهای مسلح بیمه ای تحت عنوان بیمه اختیاری ندارد و امکان پرداخت حق بیمه اختیاری در ان صندوق محیا نمیباشد

شما فقط میتوانید در تامین اجتماعی بصورت خویش فرما اقدام به بیمه ظردازی نموده تا نسبت به تکمیل سوابق در جهت بازنشستگی اقدام میسر بعمل اورید

انتقال سوابق نیروهاسی مسلح به صندوق تامین اجتماعی با اخذ وجه بود وباانتقال ان تسهیل در خواسته بازنشستگی ایجاد خواهد گردید