در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام.

بنده متولد شهریور 47 که پس از 16 و 10 ماه خدمت در ناجا اخراج شدم. حال عائله ی تحت تکفل من بر اساس فصل 13 قانون خدمات کشوری بصورت ماهانه مستمری دریافت میکنند . ولی خودم هیچ مزایایی بابت خدمت 17 ساله ام در ناجا نداشتن و حقم ضایع شده است!!

آیا میتوانم بیمه خود را به صندوق بیمه روستایی و عشایر انتقال دهم؟؟؟!!! و آیا با انتقال بیمه ام به بیمه روستابیان مستمری دریافتی عائله ام قطع میشود یا خیر؟؟؟

ممنون میشم پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)

بله میشه ۱۰۰٪ هم میشه