در سوابق بیمه توسط
سلام.اینجانب مدت سیزده سال سابقه بیمه در نیروهای مسلح را دارم و اکنون مدت پنج سال است بیمه تامین اجتماعی هستم.ایا میتوانم ان سیزده سال بیمه را به تامین اجتماعی انتقال دهم.چگونه. ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بله می توانید سوابق بیمه ای در صندوق تامین اجتماعی نیرو های مسلح را به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهید

برای محاسبه هزینه انتقال می توانید از صندوق نیرو های مسلح مدارک انتقال سوابق را گرفته و به شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید (معمولا هزینه این انتقال زیاد می شود و به صرفه نمی باشد)