در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام علیکم
بنده حدود ۹ سال در نانوایی کار کرده ام و درسازمان تامین اجتماعی ۹سال سابقه بیمه بازنشستگی دارم
و هم اکنون ۱۸ سال است که در نیروی انتظامی مشغول خدمت میباشم میخواستم ببینم امکان انتقال سوابق بیمه از تامین اجتماعی به نیروی انتظامی هست یا خیر و راه حلش چگونه است و اگر هم نیست پس تکلیف  ۹ سال سابقه بنده در تامین اجتماعی چه میشود ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام مدارک مورد نیاز برای انتقال حق بیمه از سازمان بیمه تأمین اجتماعی به سایر صنـدوق های بیمه و بازنشستگی

  1.  درخواست انتقال حق بیمه به سایر صندوقها ازسوی مؤسسه محل خدمت یا صندوق بازنشستگی فعلی و یا فرد ذینفع یا وراث قانونی.
  2.  حکم استخدامی مستخدم در مؤسسه جدید.