در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (240 امتیاز)
سلام
من در کار دولتی هستم و از طرف کارم هشت ماه بیمه تامین اجتماعی هستم و چهار ماه از سال برای من بیمه رد نميشود

آیا اشکال داره اون چهار ماه را زیر نظر بیمه پدرم  بیمه ارتش بشوم ؟

 2_من از تامین اجتماعی چند سال پیش دفترچه گرفتم که بتونم برم دکتر الان چند سال میشه که دفترچم اعتبار نداره و به جاش من از دفترچه ارتش استفاده میکنم آیا ایرادی داره؟

بعد دیگه اینکه به نظر شما من بیمه تامین اجتماعی بمونم یا برم بگم سر کار بیمه تامین اجتماعی را رد نکند و  زیر نظر بیمه ارتش باشم  لطفا به سوالاتم جواب بدید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما خانم باشید میتوانید تحت بیمه ارتش باشید وشما میتوانید از بیمه خدمات درمانی پدرتان استفاده کنید۲_خیر هیچ ایرادی نداره شما تا زمانی که تحت پوشش تامین اجتماعی نباشید میتوانید از دفترچه نیروهای مسلح استفاده کنیدو چنانچه شما در جایی که شاغل هستید حق بیمه خودتان را واریز کنید چونکه احتمال هزاران خطر در مسیر کارتان یا در محل کارتان شما را تهدید میکند