در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
برای ابطال دفترچه درمانی تامین اجتماعی چیکار باید کرد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

در موارد زیر دفترچه درمانی بیمه شده اصلی افراد تبعی وی می بایست جهت ابطال به یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی تحویل گردد :

  • بیمه شده اصلی ترک کار نموده و رابطه بیمه پردازی وی قطع گردد.
  • نوع بیمه شده تغییر نماید (نوع بیمه شده از تبعی به اصلیا بالعکس تغییر نماید و ... )
  • بیمه شده تحت پوشش صندوق بیمه ای دیگری قرار بگیرد.
  • درمان بیمه شده ، به کارفرما واگذار شده باشد ( پورسانتاژی ).
  • در مورد بیمه شدگان خاص ، درمان مطابق درخواست بیمه شده حذف شده باشد.

توجه : در صورت درخواست ابطال دفترچه توسط بیمه شده و در مواردی که امکان تحویل دفترچه بنا به دلایلی از سوی بیمه شده میسر نمی باشد ، به منظور ابطال دفترچه ، مبلغی معادل تعرفه دفترچه المثنی دریافت می گردد.