در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام خسته نباشید،بنده بیمه شده تامین اجتماعی هستم مادرم 52ساله هستن و میخوام براشون دفترچه درمانی به واسطه خودم بگیرم با توجه به اینکه پدرم در قید حیات نیستن و مادرم تحت تکفل بنده میباشد امکان داره قبل از 55سالگی براشون دفترچه بگیرم در ضمن ایشون تحت پوشش کمیته امداد می باشند
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

در صورت از کارافتادگی امکان دریافت دفترجه از سوی شما وجود دارد

ضمنا اگر تحت پوشش کمیته امداد باشند ، تحت تکفل شما نیز هستند؟؟؟