در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام من از بیمه نیروی مسلح خواهرم استفاده کردم که تحت پوشش همسرش بوده بعد کارشناس بیمه فهمیده دفترچه بیمه مال خودم نبوده خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام هرگونه استفاده از دفترچه غیر جرم محسوب میگردد ودر صورت اثبات جریمه سنگینی لحاظ میشود لذا تمام هزینه هایی که انجام گرفته با جرائم از شما اخذ میشود وبیمه شده اصلی  هم توبیخ کتبی در پرونده بیمه ایشان لحاظ میگردد ...ایمانی