در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (770 امتیاز)

با سلام

در زمان استفاده کارگر از مرخصی استعلاجی (مثلا 2 ماه متوالی) پرداخت چه مواردی از حقوق و مزایای مشمول قانون کار بر عهده کارفرما و چه مواردی بر عهده تامین اجتماعی است؟
مستند قانونی آنها چیست؟
با تشکر
در زمان استفاده از مرخصی استعلاجی پرداخت چه مواردی از حقوق و مزایای قانون کار بر عهده کارفرما و چه مواردی بر عهده تامین اجتماعی است؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

حق اولاد ، بن کارگری ، سنوات خدمت ، عیدی و مرخصی استحقاقی بر عهده کارفرما است و بقیه همه بر عهده سازمان تامین اجتماعی است .

با تشکر