در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام

 بنده سرپرست کارگاه هستم و در حین کار بیل زنجیری از روی پای چپم رد شد و یک انگشتم قطع شد. کارشناس اداره کار ۷۰% شرکت رو مقصر دانسته ۳۰ درصد هم خودم مقصر بودم. در ضمن نکته مهم اینه که راننده بیل گواهینامه ویژه نداره. میخواستم بپرسم اگه بیمه مسئولیت کارگاه کلوز وسایل نقلیه موتوری را نداشته باشه، خود بیل مکانیکی هم بیمه شخص ثالث نداره. آیا با این شرایط بیمه به من دیه پرداخت میکنه؟ اگه پرداخت میکنه، فقط ۷۰% پرداخت میشه یا ۱۰۰% پرداخت میکنه؟ درضمن پیمانکار هم از اقوام هست و من برام مهمه که دیه رو خود بیمه به من بده.

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مطابق قانون کارفرما 70% مقصر شناخته شده است و بایستی دیه را بپردازد. اگر محیط و فعالیت های کارگاه دارای بیمه مسئولیت باشد، به عهده بیمه مذکور است ، در غیر اینصورت کارفرما همه دیه را پرداخت نماید، مگر اینکه شما از مطالبه آن انصراف دهید. ضمناً در صورت محکومیت کارفرما،سازمان تامین اجتماعی نیز جرائم ماده 66 قانون تامین اجتماعی را در دستور کار خود قرار خواهد داد.