در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام علیگم

قربان بنده در محل کارم که ساختمان سازی هست متاسفانه دست چپ من موقع کار در محل کارم لای قرقره مونده و هر چهارتا انکشتم له شده بود؛ که متاسفانه انگشت شماره دو و سه مورد عمل جراحی قرار کرفت و فقط انگشت سوم تاندوم قطع کرده بود از ناحیه بند اول و بند دوم دقیقا از اونجایی که بند اول انگشت تا میشه و به لطف خدا با تلاش پزشک معالجم مورد عمل جراحی قرار کرفت؛ شایان ذکر است انگشت چهارم و سوم هم از ناحیه ناخن سیاه و کبود شده؛

که بعد از مراجعه به بیمه میهن که بیمه مسئولیت محل کارم هست و طبق نظر پزشک معتمد بیمه میهن بعد از سه ماه دو میلیون و هشتصد هزار تومن خسارت تعیین کردن.
 آیا با این وضع انگشت دست من ((له شدن هر چهار تا انگشت من به غیر از انگشت شست و بخیه خوردن انگشت شماره دو و سه و انگشت شماره سه از ناحیه بند اول و دوم دقیقا از اونجایی که انگشت تا میشه تاندون قطع کرده و افتادن ناخن انگشت شماره سه و چهار )) این حادثه با  این مبلغ ناچیز اخه انصاف هست که بیمه اینقدر بهم گفته

 لطفا در این زمینه راهنمایی کنید تا حداقل به حق خودم برسم
  ممنون از زحمت شما

اجرکم عندالله
1 پاسخ
توسط (500 امتیاز)
برای تعیین میزان دیه به دادگاه مراجعه کنید. به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد.