در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
انگشت اشاره خیلی کم ولی انگشت وسط تا نیم بند قطع شده محاسبه دره چطور انجام ميشه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اصولا تعیین دیه و ارش در صلاحیت پزشکی قانونی است.

اگر برای جراحت و آسیب وارده، در قانون مجازات اسلامی دیه تعیین شده باشد که کار راحت است ولی در غیر این صورت وظیفه پزشکی قانونی است که بسته به معاینات و آسیب وارده، درصد نقص عضو و از کار افتادگی ناشی از جراحت را مشخص کند.

پزشک معتمد و کارشناس یا هر عنوان دیگری فاقد وجاهت قانونی است.