در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام

 بنده سرپرست کارگاه هستم و در حین کار بیل زنجیری از روی پای چپم رد شد و یک انگشتم قطع شد. کارشناس اداره کار ۷۰% شرکت رو مقصر دانسته ۳۰ درصد هم خودم مقصر بودم. در ضمن نکته مهم اینه که راننده بیل گواهینامه ویژه نداره. میخواستم بپرسم اگه بیمه مسئولیت کارگاه کلوز حوادث ناشی از تصادف وسایل نقلیه موتوری را نداشته باشه، خود بیل مکانیکی هم بیمه شخص ثالث نداره.

 آیا با این شرایط بیمه به من دیه پرداخت میکنه؟ اگه پرداخت میکنه، فقط ۷۰% پرداخت میشه یا ۱۰۰% پرداخت میکنه؟ درضمن پیمانکار هم از اقوام هست و من برام مهمه که دیه رو خود بیمه به من بده.

بیمه مسئولیت بدون پوشش کلوز ۹ حوادث ناشی از تصادف وسایل نقلیه موتوری در برخورد بیل زنجیری با شخص در حین کار
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در این موضوعی که شما مطرح کردید، 70% دیه شما بر عهده کارفرما است.

اگر بیمه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان پوشش دهنده این میزان از دیه باشد، طبیعی است که کارفرما از جیب پرداختی نخواهد داشت.

دامنه خطرات تحت پوشش بیمه مسولیت خیلی گسترده است و به طور کلی میتوان هرگونه خطری که در بیمه نامه استثناء نشده باشد را در این بیمه نامه گنجاند. حتی در مواردی میتوان روی استثنایات بیمه نامه هم بحث کرد که به اشتباه استثناء شده است.

بنابر این قصور کارکنان نیز بخشی از قصور کارفرما است و خسارت شما قابل پرداخت است.