در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
چگونه می توان در بیمه مسئولیت پرداخت دیه توسط شرکت بیمه را یوم العدا کرد و شرکت بیمه موضف باشد دیه را بر اساس تاریخ روز پرداخت کند نه تعهد مندرج در بیمه نامه
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام در بیمه های مسئولیت ، بیمه گر متعهد میگردد در صورت تحقق خطر(وقوع حادثه) یا خطرات مشمول بیمه نامه، حسب مورد غرامت فوت، نقص عضو یا هزینه های پزشکی مربوطه را حداکثر تا سقف مندرج در شرایط خصوصی بیمه نامه و پس از اثبات مسؤولیت بپردازد. بنابراین خسارات بدنی بیمه های مذکور با عنوان غرامت پوشش داده می شود و نه دیه، هرچند سقف غرامت تابعی از مبلغ دیه در زمان عقد بیمه است. در عین حال برای جبران خسارات خارج از سقف تعهدات ناشی از افزایش مبلغ دیه و اطاله دادرسی(دیه یوم الادا) شرکتهای بیمه مبادرت به ارائه پوشش بیمه اضافی افزایش نرخ دیه می نمایند که در صورت ابتیاع آن ازسوی بیمه گذار، مابه التفاوت سقف تعهدات با دیه یوم الادا نیز توسط بیمه گر پرداخت خواهدشد.