در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بهترین زمان برای تمدید بیمه مسئولیت کی هست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
سلام،وقت بخیر.

بیمه مسولیت،بیمه ای هست که برای جبران خسارت توسط کارفرما برای کارگران زیر دست باید انجام بشه و ممکنه که دیر انجام دادنش منجر به ضرر و زیان مالی سنگینی برای کارفرما بشه.

جدا از اون دردسرهای بعدی زیادی رو هم برای کارفرما بهمراه داره،مثل دادگاه رفتن و ....

بنابراین زمان خاصی نداره و در صورت نداشتن بیمه نامه،مسولیت سنگینی برای کارفرما میتونه بهمراه داشته باشه.

پس نداشتن بیمه برای کارفرما حتی یک روز زودتر هم میتونه از بار اون مسولیت کم کنه.