در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام

 من در یک شرکت عمرانی سرپرست کارگاه بودم که داخل کارگاه، بیل زنجیری از روی پای چپم رد شد و یک انگشتم قطغ شده. شرکت بیمه مسعولیت دارد. متاسفانه راننده بیل زنجیری گواهینامه مربوط به بیل زنجیری را ندارد.

لطفا به من بگید بیمه مبلغ دیه را پرداخت میکند یا به دلیل نداشتن گواهی نامه ویژه بیل مکانیکی راننده، بیمه دیه را پرداخت نمیکند؟
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

با سلام ‌

شما  باید اول  به بیمه مسئولت  خود شرکت مراجه فرمایید که پوشش (۹) حوادث ناشی ازتصادم وسائط نقلیه موتوری زمینی  دارد یا خیر
همچنین  پوشش  پیمانکاران فرعی ؟

یا  خود  اون بیل مکانیکی  بیمه نامه شخص ثالث دارد   که اگر داشته باشد  شرکت بیمه   خسارت شما رو پرداخت خواهد کرد   حتی اگرگواهینامه نداشته باشه ، بعدا  خود شرکت بیمه از مقصر حادثه  به صورت  اقساط  خسارت را دریافت میکند.
نکته
بینه نامه های مسئولیت  جزو بیمه های بسیار تخصصی میباشد  از شما مسئولین کارگاه  خواشمندیم  حتما  از حسابداری  یا  کار فرما  بیمه نانه رو بخواهید  و مطالعه فرمایبد
چون  صرففا داشتن بیمه نیست  .
بیمه  آسیا پذیرا