در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (7,050 امتیاز)
سلام. برای خرید بیمه مسئولیت پزشکان، دندانپزشکان و پیراپزشکان می خواستم اقدام کنم. بیمه مسئولیت پزشکان چه مواردی رو تحت پوشش قرار می دهد ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

 این بیمه نامه  جبران خسارت ناشی از مسئولیت مدنی حرفه ای بیمه گذار در قبال اشخاصی که به علت خطا اشتباه غفلت و یا قصور  در انجام امور درمانی یا پزشکی دچار صدمات جسمی یا روانی گردند یا فوت شوند را بر عهده می گیرد.

شرکت ترنم آسایش و آرامش مفتخر است این بیمه نامه را با 50 درصد تخفیف ویژه به جامعه ی پزشکان و پیراپزشکان ارائه دهد.