در بیمه روستایی و عشایر توسط (130 امتیاز)
بعدتشکرازشما

شرمنده مجددمزاحم شدم این قسمت ازجوابیه شما رو متوجه نشدم که نوشتین فعالیتهایی که مستقیما به امر کشاورزی میپردازندمشمول صندوق تامین اجتماعی نمیشوند ممنون میشم بیشتر توضیح بدین منظور از این افراد چه کسانی هستند؟ضمنا حدود حق بیمه کارگر ساده دامداری با 3 درصد بیمه بیکاری چقدر هستش؟ وسوال دیگه ای درمورد بیمه باغات در لیست سوالاتم هستش خواهشمندم پاسخ بفرمایید.باتشکرازشما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- یعنی کشاورزان!

2- هر حقوقی می گیرد 30 درصد می شود حق بیمه که باید 23 درصد را شما پرداخت کنید و 7 درصد از حقوقش کم شود . حقوق نباید از حداقل حقوق طبق قانون کار کمتر باشد .

3- سوالاتنان در مورد بیمه باغات مشخص نیست ؟

با تشکر