در بیمه روستایی و عشایر توسط
سلام خسته نباشید من پایان سال 94 یعنی اسفند ماه در صندوق بیمه کشاورزی ثبت نام کردم تا بیمه بشوم اما بنا به دلایلی نمیخوام دیگه بیمه بشم میخوام پولم را پس بگیرم چکارکنم حدود 360 تومن پول به حساب این صندوق ریختم خواهش میکنم یه کاری کنید من پولم رو پس بگیرم باهزار زحمت این پول رو جمع کرده بودم الان نمیتونم هرسال این مبلغ رو پرداخت کنم خیلی سخته برام خواهش میکنم پول منو پس بدین
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
دوست عزیز شما جهت استفاده از مزایای صندوق عضویت را پذیرفته و اقدام به عقد قرارداد نموده اید.لا کن وجه پرداختی قابل استرداد نمی باشد.و برای پرداخت جهت تمدید اجباری وجود ندارد .