در بیمه روستایی و عشایر توسط
سلام ایا منظور از پرداخت حق 5 درصد سرمایه در بیمه کشاورزی چگونه است ؟؟انتخاب سرمایه با بیمه گذار میباشد یا خیر وایا تغیری در گرفتن حق مستمری بازنشسته ایجاد میکند؟ به عنوان مثال با پ . سالیانه 300 هزار برگشت ان چقدر میباشد؟ (با محاسبه در زمان حال)جواب بدین ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حق بیمه در بیمه روستاییان و عشایر، ۱۵ درصد سطح درآمد انتخابی بیمه شده است که ۵ درصد آن را بیمه شده پرداخت می کند و ۱۰ درصد آن را دولت تامین می نماید، دولت در حمایت از روستائیان، کشاورزان و عشایر دو برابر حق بیمه هر فرد را خود به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر پرداخت می کند و در سال هایی که مناطق روستایی دچار خشکسالی، آفت زدگی، مرگ و میر و یا بروز حوادث غیرمترقبه گردد دولت علاوه بر سهم خود، سهم بیمه شده را نیز پرداخت می نماید.

مبنای پرداخت مستمری به بیمه شدگان بر اساس میانگین ۵ سال آخر پرداختی به این صندوق است.

اطلاعات تکمیلی در

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی