در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام و تشکر و آرزوی بهترینها برای جنبعالی

ابتدا میخواستم بدونم کشاورزان باباغداران از لحاظ بیمه آیا تفاوت دارند چون درپاسخ سوالم نوشتین (کشاورزان)!؟و بعد سوالم در مورد بیمه باغات رو در ذیل پیوست کردم.ممنون ازتوجهتون.

در کانال شما ملاحضه کردم که کارگران باغات که بیمه اجباری محسوب میشوندمبلغ 215 هزارتومان بابت بیمه بعلاوه 3درصد بیمه بیکاری بایستی کارفرما پرداخت کند. حال باتوجه به اینکه برادر بنده بیمه باغ میباشد و برای ایشان 12ماه سال رو کارفرما لیست میفرسد .

چرا فیش صادره حدود 110هزارتومان میباشد آیا مابقی این مبلغ تا 250 هزارتومان رو دولت واریز میکند یا خیر بیمه ناقص هستش؟ ضمنا سابقه رو که از بیمه تازه پرینت گرفتیم تا حالا سوابق کامل بوده و جهت استفاده از بیمه بیکاری باغات که 3 درصدش واریز شده باشد چه شرایطی باید کارگر داشته باشد؟

و سوال بعدیم در همین مورد اینکه آیا بیمه باغات بهتره یا دامداری و تفاوتشون چیه؟

باتشکر از کانال خوب شما
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام بیمه باغ وکشاورزی ودامداری جزو بیمه های تحت حمایت دولت محسوب میشود بله درسته که شما۱۱۰هزار تومن پرداخت میکنید اما ما بقی آن را دولت پرداخت میکند وچنانچه اخراج شما غیر ارادی باشد میتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید