در بیمه محصولات کشاورزی ، دام و طیور توسط (130 امتیاز)
باسلام

در کانال شما ملاحضه کردم که کارگران باغات که بیمه اجباری محسوب میشوندمبلغ 215 هزارتومان بابت بیمه بعلاوه 3درصد بیمه بیکاری بایستی کارفرما پرداخت کند. حال باتوجه به اینکه برادر بنده بیمه باغ میباشد و برای ایشان 12ماه سال رو کارفرما لیست میفرسد .

چرا فیش صادره حدود 110هزارتومان میباشد آیامابقی این مبلغ تا 250 هزارتومان رو دولت واریز میکند یا خیر بیمه ناقص هستش؟ ضمنا سابقه رو که از بیمه تازه پرینت گرفتیم تا حالا سوابق کامل بوده و جهت استفاده از بیمه بیکاری باغات که 3درصدش واریز شده باشد چه شرایطی باید کارگر داشته باشد.وسوال بعدیم درهمین مورداینکه آیابیمه باغات بهتره یا دامداری وتفاوتشون چیه؟

باتشکر از کانال خوب شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
1 - بیمه کشاورزی و باغداری مشمول کمک دولت میباشد و پرداخت 10 درصد حق بیمه توسط کارفرما بیمه کامل منظور میگردد به شرطی که حق بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد واریز گردد در غیراینصورت باید توسط کارفرما واریز گردد.

2 - بیمه شده با داشتن حداقل یکسال کارکرد در کارگاه و اعلام عدم نیاز کارفرما به صورتی که اختیاری نباشد می تواند با توجه به سوابق از بیمه بیکاری از 6 تا 50 ماه استفاده نماید.
3 - کارگاههایی که صرفا خانوادگی هستند و توسط پدر و فرزندان و همسر اداره میگردند مشمول قانون کار و بیمه بیکاری نمیباشند.
4 - بیمه باغداری و دامداری تفاوتی با یکدیگر در مبلغ حق بیمه و تعهدات سازمان ندارد و هر دو دارای کمک دولت میباشند.