در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ویرایش شده
سلام _پدر من کشاورز است و در روستاست و تا بحال هیچ بیمه ای نبوده است،شرایط سنی برای بیمه شدن یک کشاورز(تامین اجتماعی) چه سنی است با توجه به اینکه پدرم بالای 70 سال دارد، آیا بیمه کشاورزی میشود یا خیر؟ممنونم
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای ثبت نام در بیمه روستاییان حداکثر سنی وجود ندارد

شرایط عمومی عضویت برای تمامی روستائیان، کشاورزان غیرساکن و عشایر

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن حداقل ۱۸ سال سن
  • عقد قرارداد و پرداخت ۵ درصد سطح درآمدی انتخابی بیمه شده به عنوان حق بیمه
  • سکونت در روستا و یا مناطق عشایری که باید به تائید شورای اسلامی روستا و یا اداره کل امور عشایری شهرستان رسیده باشد

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی