در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

بنده با دوچرخه در خطوط ویژه BRT بودم. یک سه راهی هست که از روی خط BRT رد میشه. من که داشتم از خط مستقیم خودم میرفتم از رو بروی هم یک اتوبوس BRT میومد توی سه راهی وقتی من رد میشدم از پشت BRT ماشین دراومد و پیچید به خیابان(ماشین از خط BRT نمییومد و از خیابون پیچید به داخل یه خیابونی دیگه ای که میانش خطوط BRT بود) منم که داشتم مستقیم میرفتم بهش برخورد کردم و پیشانیم 5 تا بخیه خورد و صورتم و دستام از چند جا زخمی شدن. افسر هم اومد و مقصر راننده را نوشت(به علت بی احتیاتی و عدم راعایت حق تقدم). حالا طرف مقابل رفته به کروکی اعتراض کرده...

من چند تا سوال داشتم. اول این که آیا دوچرخه سوال حق استفاده از خطوط brt را دارد؟ ( اگه نداشته باشه امکان داره به این خاطر مقصر بنده رو بنویسن؟)

دوم آیا امکان تغییر نظر کارشناس هست؟

سوم هم هزینه اعتراض به کروکی چند هست؟ (چون من با طرف مقابل حرف زده بودم و گفته بودم من ازت شکایت کنم مشکلی پیش نمیاد گفته بودن نه اشکال نداره بیمه دیه رو میده فقط هزینه پارکینگ هست! ولی الان دارم میبینم میره اعتراض بده که از شنیده های من هزینش زیاده!) یه سوال دیگه هم اگه نظر کارشناس تغییر کنه هزینه اعتراض به کروکی که داده را می تونه از من بگیره؟

ببخشید که طولانی شد... ممنون میشم جواب بدید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

دوچرخه وسیله نقلیه غیر موتوری است و  در حکم عابر پیاده محسوب میشه. پس 100% راننده BRT مقصر هست.

علاوه بر این موضوع هزینه های دادرسی اعم از کارشناسی و هزینه های دادگاه بر عهده مقصر است.

اگر از راننده مقصر شکایت کنید و پزشکی قانونی شما را معاینه نماید حتما دیه و ارش به شما تعلق می گیرد و با اوجه به اینکه جراحت در سر و صورت دارید، مبلغ قابل توجهی است که به هزینه های دادرسی می ارزد.