در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درحال گذرازخیابان بودم موتوری بامن برخوردکردومتواری گردیدوشناخته نشد.

برای دریافت خسارت بدنی به کجا بایدمراجعه کرد.

لطفا مراحل پیگیری را راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتي كه به شما خسارات بدني وارد شده ميتوانيد به پاسگاه مراجعه كنيد از راننده ناشناس شكايت كنيد تا براي شناسايي ان اقدام كنند و درخواست معرفي به پزشكي قانوني كنيد تا  ميزان جراحات وارده به شمارت مشخص كنند و بعد از اينكه راننده مشخص شد يا نشد پرونده شما به دادسرا فرستاده ميشه اگر شد كه ميشه از بيمه نامشون استفاده كرد و بعد از محكوميت. راننده طي راي دادگاه شما مي تونيد از محل بيمه نامشون خسارات خود را دريافت كنيد و اگر مشخص نشد با قرار منع تعقيبي كه صادر ميشه پرونده رو به صندوق ارجاح دهند و از انجا خسارات خود را دريافت كنيد