در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام در تصادف با موتور طرف دو درصد ازفک تحتاتی...دودرصد شکسته شدن درشت نی شکسته شدن گونه شده دیه چگونه می شود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم آقای محمد سلام،وقت بخیر.

پیشنهاد میکنم در اینگونه موارد برای اینکه حقی ازتون ضایع نشه،سریعا به پزشکی قانونی مراجعه و پس از معاینه دکتر آنجا،بهترین نتیجه رو میتونین بگیرین،چون این کار،یک کار کاملا تخصصیه که با سوال کردن یا تلفنی مشخص نمیشه.

ترجیحا برای اینکه همه جوانب و جزییات خسارت شما مشخص بشه،مراجعه حضوری و معاینه پزشک متخصص بهترین نتیجه رو برای شما بهمراه خواهد داشت.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.