در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
یک ماشین که راننده ی اون دوستم بود از پشت ب طور ناگهانی کوبید ب موتور من بعد چون ماشین برای مادرش بود گفت زنگ نزن افسر و ... الان که پول خسارت رو نداره مادرش راضی شده از کپن بیمه ش کنده بشه

 الان من باید چی کار بکنم واقعا گیج شدم ...

مدارک دو طرف هم اعم از گواهینامه بیمه ماینه فنی کارت ماشین دو طرف کامله الان چه باید کرد ...
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام آیا تصادف فقط خسارت مالی داشته یا دچار جرح نیز شده اید

اگر تنها مالی بوده تا سقف 6.300.000 تومان بدون کروکی می تونید خسارت دریافت نمایید

اگر تصادف جرحی بوده حتما نیاز به کروکی پلیس می باشد