در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام من یه موتور دارم با یه ماشینی تصادف کردم ولی من خودم موقع تصادف پشت موتور نبودم ترک نشسته بودم رفیقم پشت فرمون بود من گواهینمامه ندارم موتورم بیمه نیست الان که میخوایم خسارت بدیم موندیم کی باید خسارت. الان من باید خسارت بدم یا دوستم؟؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

راننده مسبب حادثه مسئول جبران خسارات می باشد و شما که در عقب نشستین شخص ثالث حساب خواهید شد و تکلیفی ب عنوان جبران خسارات نخواهید داشت