در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام یه سوال داشتم اگر کسی با دوچرخه بدون اینکه سوارش باشه (یعنی دوچرخه دستش باشه ) در حال رد شدن از عرض خیابون باشه و در این حین یه موتور که در حال عبور از خیابون بهش بزنه تکلیف چیه کدومشون مقصرن
3 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام مرجع تعیین مقصر حادثه پلیس راهنمایی و یا شورای حل اختلاف می باشد که براساس مشاهدات و مستندات مقصر را تعیین می نماید